Türk Medikal Radyoteknoloji Derneği üyelerine ücretsiz online eğitim

Her yıl yapılan kongrelerimize maddi olanaklar sebebiyle katılamayan meslektaşımıza kongre havasını yaşatmak ve yeni gelişmeleri haberdar etmek amacıyla yaptığımız ONLİNE eğitimlere bir yenisine GE Healthcare firması sponsorluğunda yapmaya devam ediyoruz.

Ülkemizin önde gelen firmaların sponsorluğunda yapılan bu eğitimlere GE Healthcare firmasının en üst seviyesinde bulunan eğitmenlerin katkıları ile yapılacaktır.

Eğitime Katılmak için Lütfen OKUYUNUZ!

1- Eğitim Kayıt formunu doldurunuz.

Zoom giriş bilgileri eğitim günü 2 Nisan 2022 sabah saat 10:00 da kayıt olurken verilen cep telefon numaralarına kısa mesaj ile gönderilecektir. Eğer cep telefonunuz ayarları anonim mesaj alımına kapalıysa mesaj alamazsınız.

2- Üyelik ile eğitime katılacaksınız lütfen üyelik formunu doldurunuz.
( https://www.tmrtder.org.tr/tmrt-der/uyelik-basvuru )
Üyelik ücreti SENELİK 30 TL yi

Türk Medikal Radyoteknoloji Derneği
IBAN : TR 4900 0640 0000 1436 4009 0044 yatırılacak,

3- Öğrenci veya üye olmadan katılacaksınız 75 TL‘yi aşağıdaki IBAN numarasına yatırınız.

Türk Medikal Radyoteknoloji Derneği İktisadi İşletmesi
IBAN TR 77 000 64 00000 14 36 40 15 64 70

İptal ve iade durumunda, geri ödemelerde EFT ücreti kesilir. İptal ve iade eğitim tarihinden sonra OLAMAZ.

Eğitime 24 saatten az kalan zamanda yapılan iptallerden, para iadesi yapılmaz.

31 Mart 2022 Saat 23:59 ‘a kadar eğitim kaydı olanlar ve gerekli işlemleri gerçekleştirenlere 1 Nisan 2022 saat 19:00 da kayıt olurken verdikleri cep telefon zoom katılım bilgileri gönderilecektir. Eğitime katılım zoom üzerinden gerçek ad – soyad ile olmak zorundadır. Zoomdan alınan bilgiler ile katılım sertifikaları düzenlenecektir.

Not: KAMERALARIN AÇIK OLMA ZORUNLULUĞU OLACAKTIR.

Zoom programından gelen listede gerekli süre katılmayanlara belge verilmez. Her oturumun %75’ine katılım zorunludur.

Eğitimin başarılı olması siz katılımcıların kurallara uyması ile olacaktır.

Eğitim Katılım Sertifikaları, eğitim bitiminden beş iş günü sonra web sayfamız sertifika sorgulama modülünden alınabilecektir.

Eğitim Sonunda Verilecek Belgeler
1-Hasta Kimliğinin Tanımlanması ve Teknik Eşleştirme,
2-İleri Mamografi İncelemeleri ( CESM BİOPSY)
3-CT’de Düşük Doz Teknikleri,
4-Hijyen ve Senitasyon,
5-QCT Eğitimi

Üyelik işlemleri ve eğitim kayıt işlemleri 31 mart 2022 saat 23:59 da kapanacaktır. Bu zamandan sonra eğitim kaydı alınmayacak, üyelik başvuruları 5 nisan 2022 den sonra alınacaktır.

Türk medikal Radyoteknoloji Derneği Yönetim kurulu