Zorunlu Açıklama!

Sağlık Profesyonelleri Platformu Olarak Başkan Prof.Dr.Tulin Düğer, Başkan Yardımcısı Barış Cavlı, Saha Koordinatörü Aras Ali Altıntaş, Sayman Funda Kayaci Genel Sekreterlik makamına hitaben Prof.Dr. Muhittin Tayfun, ÜyelerFunda Aytaç ve Yasemin Yılmazer ile bir araya geldik.

Sağlık Profesyonelleri Platformu olarak bir çok mücadeleyi saha da başarılı olarak yapmaktayız, başlıca Meslek Tanımları, Özlük hakları, 4 B ‘lilerin kadroya alınması, 4+2’nin kısaltılması vb. konular bakanlık nezdinde başarılı bir şekilde yürütülmektedir.

Bununla birlikte atama sayıları ile ilgili bir ay önceden Atamalar konusunda direk yetkili olan saha koordinatörü Aras Ali Altıntaş tarafından sizlere sayı verilmiş, hiç bir sapma olmadan Cumhurbaşkanımız tarafından teyit edilmiştir.

Bununla birlikte yaptığımız görüşmelerin tamamını Sağlık profesyonelleri platformu olarak bir heyet ile yapmaktayız, bu yaptığımız görüşmelerden bize ne yansıyor ise sizlere aynen aktarmaktayız, bu aktarımlar karşısında zamanlama hataları oluşmaktadır, bu ülke konjektörüne bağlı olarak değiştiği kendi içimizde konuşulmaktadır, bununla birlikte bu durumu bazı kişiler ve oluşumların yönlendirmeleri ile yaptığımız çalışmalara gölge düşürülmek istenmesi bizleri üzdüğü ve bu konuda farklı konuşmalar aramızda yapılmıştır. Biz platform kurulduktan sonra ve öncesinde kendi derneklerinde kendilerini kanıtlamış ve bu işleri sadece sizleri aydınlatmak ve elimizden geldiğince yanınızda bulunmak amacıyla yapmış olduğumuz için platformun baştan beri devam ettiği gibi devam etmesi konusunda hem fikir olduk.

Aras bey bu konudaki etkinliğini devam ettirecek ,bizler de Aras beye verdiğimiz destek dışında diğer konular da özellikle meslek tanımları konusunda girişimlerimiz devam edecektir.

Bu platformun içinde yer alan ama yaptığımız etkinliklere ve toplantılara katılmayan ve isimleri sonradan basın açıklaması ile açıklanacak iki dernek hakkında gruptan ayrılmasına karar verilmiş ve diğer farklı iki dernek içinde görüşmeler devam etmektedir, bu konular da kararımız yakın zamanda sizler ile paylaşılacaktır.

Bu anlamda sizlerde ricamız bu platformun kuruluşundan itibaren hiç bir şey yapmamış olduğu kanısına varsanız bile sizler için ailemizden ve hayatımızdan vakit ayırarak bu işleri yürüttüğümüzü unutmamanızı özellikle rica ediyoruz ve hiç bir şeye saygı gösterilmiyor ise bile sizler için harcadığımız bir dakikaya saygı göstermeniz önemle rica ediyoruz.

Sağlık Profesyonelleri Platformu Yönetim Kurulu

8,654 total views, 10 views today