Youtube kanalımıza videolar yüklendi

14. Uluslararası Katılımlı Radyoteknoloji Kongresi ve Eğitim Seminerleri videoları Youtube kanalımıza ( http://www.youtube.com/TürkMedikalRadyoteknolojiDerneği ) yüklenmiştir.

Türk Medikal Radyoteknoloji Derneği tarafından düzenlenen ve Yotube kanalı üzerinden yayınlanan Yayınlar yalnızca profesyonel sağlık çalışanlarına (doktor, radyoloji teknikeri, hemşire ) yönelik içerik barındırmaktadır. Yayın içeriği, sunum sahiplerinin bilimsel tecrübe ve tıbbi bilgilerini paylaştığı video ve sunumlardan oluşmaktadır. Sunumlarda yer alan bilgi, yorum ve görüntüler bilgilendirme amaçlı olup, tanı ve tedaviye yönlendirme amacı taşımamaktadır. Bu sunumlar hastalar için geçerli bir uygulama rehberi olmayıp, sunum içeriklerinin herhangi bir amaçla kullanımından doğacak tüm sorumluluk site ziyaretçilerine aittir. Bu siteyi ziyaret eden kişiler bu uyarıları kabul etmiş sayılırlar.

Yeni yüklenen videolardan haberdar olmak için YouTube kanalımıza abone olabilirsiniz.

Kongre videoları için tıklayınız.

13,180 total views, 21 views today