Mehmet ERKEK

mehmet-erkek03.12.1972 BALIKESİR doğumlu.1992 Balıkesir sağlık meslek lisesini bitirerek 1993 yılında Afyon/Çay ilçesinde radyoloji teknisyeni olarak göreve başladı.2000 yılında Balıkesir Devlet hastanesine tayin oldum. 1995yılında Anadolu üniversitesi önlisans sağlık teknikerliği ,2014 yılında Erzurum Atatürk üniversitesi hemşirelik bölümünden lisans tamamladı. 2005 yılından bu yana Balıkesir devlet hastanesinde sorumlu teknisyen olarak görev yapmakta.İleri düzey tomografi (64,128,320,640 kesit),ve iş istasyonu kullanıcı eğimleri aldı.

Avrupa birliği projesi kapsamında İngiltere’ye giderek sağlığın çeşitli alanlarında araştırma yapma imkanı oldu.Yine Almanya’da PACS sistemleri,dose report, radyolojik cihalazlar içerikli fuara katıldı.Halen pasc sitemi altında doz kayıtları ve hastane bilgi yönetim sistemi entegrasyonu ile ilgili çalışmaları devam etmektedir.2015 yılı ağustos ayında Balıkesir Kamu hastaneler birliği ile uzman olarak sözleşme imzaladı.Bakanlık onayını bekliyor.