Türkiye Klinikleri Özel Sayısı çıktı

Türk Medikal Radyoteknoloji Derneği (TMRT-Der) 14. Uluslararası Katılımlı Radyoteknoloji Kongresi ve Eğitim Seminerleri 21-24 Nisan 2019 Kongresine gelen sözel sunumların Türkiye Klinikleri Radyoloji özel sayısında çıkmıştır. Bu sayı ile üçüncü defa TMRT-Der için özel sayı çıkmıştır, meslektaşlarımızın akademik anlamda daha iyi yerlere gelmesi, hocalarımız ile yapılan çalışmalarda isimlerimizin yer aldığı makaleleri sunulduğu bu ortamda yer almanın gururunu yaşıyoruz. Türk Medikal Radyoteknoloji Derneği olarak ilkleri hedefleyen ve bu yolda emin adımlar ile meslektaşlarımızın yararını düşünen bir dernek olmaya devam edeceğiz. Bu derginin Radyoloji özel sayısı olarak yayın yapması dahil Meslektaşlarımıza vermiş olduğu destekten dolayı Doç.Dr.Hüseyin Ozan Tekin hocamıza teşekkür ederiz.

Barış Cavlı
Türk Medikal Radyoteknoloji Derneği Başkanı