Türk Medikal Radyoteknoloji Derneği İktisadi İşletmesi Genel Müdürü Barış Cavlı Amerika’da görüşmelerine devam ediyor. Bu sabah saatlerinde ISSRT CEO’su Dimitris Katsifarakis ile bir araya geldi. Dimitris Katsifarakis yeni yönetim yapısı hakkında bilgi aldıktan sonra Eski Dernek yönetimi ile Yeni Dernek yönetiminin bir arada uyum içinde devam etmesinin mutluluğunu yaşadığını belirten Dimitris başarılar dileklerini sundu ve bu tarz güçlü bir yapıya diğer derneklerin de katılmasının mesleki anlamda sizleri daha da büyüyeceğini bildirdi. Ayrica iktisadı isletme sistemine geçilmesi konusunda Yeni Yönetim yapısının kendi yönetimi ile aynı olduğunu belirten Dimitris bu yapı ile daha başarılı olunacağı inancını belirtti.

Ayrıca ülkeler arasındaki ekonomik kriz içinde olduğunu ve zor bir dönemden geçildiğini farklı kültürlerin bir çatı altında huzur içinde olmasının avantajlarını belirten Dimitris güçlü yapıda yeni dönemde Türkiye’nin de ISSRT içinde olabileceğini belirtti.

Ayrıca bizler için Olimpiyatlar anlamına gelen yaklaşık 3 yıl önce çok güçlü bir aday olarak girdiğimiz Dünya Radyoloji Teknikerleri Kongresini ülkede ki bombalama olaylarına bağlı olarak bir oy ile kaybedilmişti , şimdi 2024 için aday olup olmayacağımız konusuda gündeme geldiği bir görüşme de ülkemize Dünya Radyoloji Teknikerleri Kongresini getirmek bizim en büyük dileğimiz olduğunu belirttikten sonra Nisan ayında yapılacak Kongremiz’de davet ederek görüşmeyi sonlandırdık. Bu anlamda emeği geçen Barış Cavlı ve Dimitris Katsifarakis’e teşekkür ederiz.

Türk Medikal Radyoteknoloji Derneği Yönetim Kurulu