TMRT-Der Yönetim Kurulu Toplantısı

Türk Medikal Radyoteknoloji Derneği Yönetim Kurulu olarak 2017-2019 Dönemine ait yaz dönemi toplantımızı yaptık. Bu toplantıda masrafların dernek tarafından karşılanacağı, meslektaşlarımız için ücretsiz olacağı iki eğitimin 6 Ekim Pazar Günü İzmir ve tarihi ileride açıklanacak Antalya Eğitimleri yapılmasına karar verildi. Bu eğitimler ile 2019 yılına ait eğitim seminerlerini sonlanacaktır.

Sağlık Bakanlığı içindeki olası değişikliklere göre Eylül ayında tekrardan lisans ve yüksek lisans için görüşmeleri hızlandırma ve mücadeleden vazgeçmeme kararı alınmıştır, bununla birlikte Genel Kurul için Hazırlık çalışmaları başlatıldı. Bundan sonraki süreçte detayları sonradan açıklamak üzere toplantımız sona erdi.

Bu iki yılda emeği geçen başta Yönetim Kuruluna, meslektaşlarımıza, hocalarımıza ve bizimle olan herkese teşekkür ederiz.

Türk Medikal Radyoteknoloji Derneği Yönetim Kurulu