Tıbbi Görüntüleme (Radyoloji)Teknikerliği ve Teknisyenliği Meslek Tanımları, Görev, Yetki ve Sorumlulukların Belirlenmesi Çalıştayı

Türk Medikal Radyoteknoloji Derneği olarak  TIBBİ GÖRÜNTÜLEME (RADYOLOJİ)TEKNİKERLİĞİ VE TEKNİSYENLİĞİ MESLEK TANIMLARI, GÖREV, YETKİ VE SORUMLULUKLARIN BELİRLENMESİ ÇALIŞTAYI’’ gerçekleştirilecektir.Çalıştay 10-12 Nisan 2014 Tarihinde Ankara Üniversitesi Morfoloji Binası Abdülkadir Noyan Konferans Salonunda yapılacak olan Eğitsel, Yönetsel ve Hukuksal Eğtim Semineri ile birlikte yapılacak olan çalıştay  Lisans düzeyinde eğitim için müfredat hazırlıklarının temelini oluşturacaktır.2. Çalıştayın hazırlıkları da Türk Medikal Radyoteknoloji Derneği TMRT-DER tarafından gerçekleştirilecek olup Çalıştay sonuçları siz değerli meslektaşlarımızla paylaşılacaktır.
Saygılarımızla,
Türk Medikal Radyoteknoloji Derneği Yönetim Kurulu