Sağlıkta Şiddet!

Türk Medikal Radyoteknoloji Derneği Başkan Yardımcısı Nezaket Özgür, sendika ve dernek yetkilileri ile Sağlık Bakanımız Dr. Fahrettin Koca ile bir araya geldi. Görüşmede sağlıkta şiddet konusunda önlemlerin arttırılması, Kahramanmaraş il temsilcimizin başına gelen ve sonrasında  hukuk desteğinin sadece üniversite hastanesi çalışanı olması sebebiyle destek verilmemesi, ayrıca hizmet alımı şeklinde çalışan personelin bu haklardan mahrum bırakılması gibi konuları içine alan görüşmesi olmuştur.

Ayrıca Korona virüsü sorunu gündeme gelmiş Başkan Yardımcımızın hastaların en çok olduğu görüntüleme bölümlerin de temizlik ve hijyen konularının daha üst seviyede olması gerektiğini ve temizlik personeli sayısının arttırılması gerektiğini bildirmiştir, Bakanımız bu konu ile ilgili talimat geçeceğini bildirmiştir.

Türk Medikal Radyoteknoloji Derneği Yönetim Kurulu