Kötü Çalışma Yerleri, Koşulları İle Radyoloji Teknikerlerinin Çalışma Şartlarının Her Yerde Aynı Olması Yaptığımız TSE İle Görüşme Hakkında

image
29.2.2016 tarihinde Standart Hazırlama daire başkanlığına bağlı Sanayi Hizmetleri Teknik Komitesi üyesi Abdülkadir Akay ve Ekibi ile Türk Medikal Radyoteknoloji Derneğinin başkanı Barış Cavlı Ankaradaki TSE binasında gorustu.

Kendileri ile Radyoloji Ünitelerinde cihazların çalışma ortamları, çalışma yeri,çalışacak personelin eğitim özelliklerine gore sayısı, çalışma saatleri,Ünitelere yeni kurulacak cihazların eğitimlerin verilmesi ve bunların sertifikaları, hastalara verilen dozların takibi v.b konuların standartının oluşturulması hakkında fikir birliğine varıldı.
Kendilerine desteklerinden dolayı Tesekkur Eder en kısa zamanda kötü koşullarda çalışmaya DUR diyeceğimize inanıyoruz.