Geçmiş Olsun dileklerimiz var !!!!!!

mehmet-goker-02
CHP Burdur Milletvekili Dr. Mehmet GÖKER’e göğüs ağrısı sebebiyle gitmiş olduğu hastanede stent takılmıştır.

Şuan gözetim altında olan ve genel sağlık durumu iyi olan Sayın Mehmet GÖKER’e Türk Medikal Radyoteknoloji Derneği ailesi olarak geçmiş olsun diliyoruz.

CHP Burdur Milletvekili Dr. Mehmet GÖKER’e yaptığımız ziyarette, daha önce birçok kez radyasyonun zararları ve bizlerin üzerindeki etkisi hakkında görüşlerimizi dikkate aldığı için teşekkürlerimizi ilettik. Kendisi Derneğimizi takip ettiğini, çalışmalarımızı takdirle karşıladığını, ellerinden ne geliyorsa seve seve yapacaklarını bildirdikten sonra ziyaretimizi sonlandırdık.

Türk Medikal Radyoteknoloji Derneği Yönetim Kurulu

mehmet-goker-01Mehmet GÖKER kimdir?
Radyasyon ortamında çalışan radyoloji çalışanlarının çalışma koşullarının AB ve OECD ülkelerinin çok gerisinde olduğunu, radyasyonun çalışanların sağlığını tehdit ettiğini, kanser dahil bir çok hastalığa yakalandığını ileri sürerek RADYASYON İLE ÇALIŞAN SAĞLIK PERSONELİNİN ÇALIŞMA SÜRELERİNİN HAFTALIK 35 SAATTEN 25 SAATE DÜŞÜRÜLMESİ gerekçesi ile TBMM Başkanlığı’na KANUN TEKLİFİ vermiştir.