Dernek Başkanımız Nezaket ÖZGÜR’ün T.C. Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Kurumu Kanser Daire Başkanı İle Görüşmesi (Tmrt-Der &Ketem)

Dernek Başkanımız Nezaket ÖZGÜR TC Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Kurumu Kanser Daire Başkanı Doç Dr Murat GÜLTEKİN ve çalışma ekibi ile görüştü.Görüşmede Ketem faaliyetleri ve projeleri hakkında bilgi aldı. 81 ilde Meme Kanseri taraması yapacak olan 81 tır projesinin maliyet hesaplarının yapıldığının ihalelerin yakında yapılacağı müjdesini veren Sayın Gültekin Türk Medikal Radyoteknoloji Derneğine de çalışacak radyoloji teknikerlerinin temini konusunda sağladığı destek için teşekkür etti.10-11-12 Nisan 2014 Ankara Üniversitesi Morfoloji Binasında TMRT-DER in düzenlediği ‘’ Eğitsel,Yönetsel ve Hukuksal ‘’ başlıklı Eğitim Seminerine katılacağını ve destek sunacağını bildirdi.Dernek Başkanımız Nezaket ÖZGÜR TMRT-DER’e ulaşan iş başvuru formlarının teslim edileceğini bildirdi.Özgür ayrıca ’’ Radyoloji teknikerlerinin topluma radyasyon veren bir meslek grubu olduğunu şu an verilen eğitimin ön lisans düzeyinde yetersiz olduğunu ve toplum sağlığı da düşünülerek eğitimlerinin Lisans düzeyine yükseltilmesin gerekliliğini aktararak destek sözü istedi.