Ücretsiz Eğitimler Sosyal Medya Hesaplarımızda

Türk Medikal Radyoteknoloji Derneği olarak yıl içinde bir çok üniversite ziyareti ve üç ilde yaptığımız ücretsiz seminerler ile yaklaşık 1250 meslektaşımıza ücretsiz eğitim vermekteyiz, bu eğitimlere katılanlara katılım belgesi verilmesinin yanında interaktif sunumlar ile üniversitede okuyan meslektaşlarımızı geleceğe hazırlama konusunda meslektaşlarımızı hazırlamaktayız.

Bununla birlikte özellikle üniversitelerin açılması ile birlikte staj konusunda ciddi sorunlar yaşanmakta buna bağlı olarak bir çok alanda meslektaşlarımız kendini geliştirememektedir.

Bu amaç ve kapsam ile çıktığımız bu yolda değerli meslektaşımız ve eğitim konularında uzman Burak Şenol ile meslektaşlarımızı nasıl geliştirebileceğimiz konularında yaptığımız çalışmalarda Kanal Radyoloji‘yi kurarak meslektaşlarımızı sosyal medya hesaplarında geliştirmenin, meslektaşlarımıza ulaşmanın en hızlı yol olacağına inandık, umarım bu yaptığımız değerli çalışmalar sizler tarafından takdir ile karşılanır ve sizleri geleceğe hazırlama konusunda iyi bir kaynak olur.

Bu anlamda gece gündüz hiç bir karşılığı olmadan bu amaç icin çalışan Burak Şenol‘a teşekkür ederiz.

Ayrıca yaptığımız ücretsiz eğitimler ve kongre sunumlarının bulunduğu resmi TMRT-Der YouTube Kanalımız http://www.youtube.com/TürkMedikalRadyoteknolojiDerneği sizlerin hizmetine daha önceden sunulmuştu.

Sosyal medya hesaplarımızı kuvvetlendiren ve her zaman gelişmesini sağlayan Aydın Kuran‘a Türk Medikal Radyoteknoloji Derneği olarak teşekkür ederiz.

Türk Medikal Radyoteknoloji Derneği Başkanı Barış Cavlı

Merhaba TMRT-Der Ailesi;

Mayıs 2018 de faaliyete geçirdiğim ‘Kanal Radyoloji’ sosyal sorumluluk projesinde mesleğimizi zor şartlarda öğrenen kişiler olarak mevcut yıllar içinde kazandığımız bilgeleri kar amacı gütmeden meslektaşlarımızla aktarmanın çabası içerisindeyim. Bu noktada sosyal medya, web şablonu ve mobil uygulama alt yapıları ile genişleyen ‘Kanal Radyoloji’ ağı olarak profesyonel şablon tasarımlarımız devam ediyor. MR – BT – X-Ray -Nükleer Tıp alanlarında sürekli güncellenen video içerikleri ve sözel metinlere artık TMRT-Der üzerinden de online olarak erişebilirsiniz. İlerleyen günlerde bir bilene sor ile Online Destek Sisteminin de yer alacağı Kanal Radyoloji Platformunda sizeleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Türk Medikal Radyoteknoloji Derneği Başkan Barış Cavlı ve yönetim Kuruluna destekleri için teşekkür ederim.

Burak ŞENOL
Kanal Radyoloji Kurucusu / TMRT- Der Üyesi