Türk Medikal Radyoteknoloji Derneği Online Eğitimlerinin son eğitimi olan 5 Haziran Eğitimi başarı ile gerçekleşti.

GE Healthcare sponsorluğunda yapılan bu eğitime birbirinden kıymetli meslektaşlarımızın sunumları ile görsel şölen şeklinde yapıldı. Bu eğitim de Türk Medikal Radyoteknoloji Derneği Başkanı Mehmet Erkek‘in özellikle lisans konusunda olması gerekenler ve yapılması gerekenlere değindi. “Bu eğitimlerin pandemi döneminde verimli olması katılımcıların ilgisi ile orantılıdır” dedi. Doç.Dr.Hüseyin Ozan Tekin Hocamızın Sharjah Universitesi lisans eğitimi ile dünyada ve ülkemizde radyoloji teknikerliğinin eğitimi hakkında katılımcıları bilgilendirdi.

Türkiye deki Radyoloji Teknikerlerinin +2 yıl ekstra okuyarak 4 yıla tamamlaması hakkındaki detayların konuşulduğu bu eğitimde başta Dernek Yönetim Kurulu Üyelerimiz Aydın Kuran, Nihat Gümüş, Ünal Çetinbaş ve Selim Yılmaz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Katılımcıların Katılım Sertifikaları 6 Haziran saat 13:00 itibarıyla web sayfamıza yüklenecektir.

Her türlü görüş öneri ve düşünceleriniz için https://www.tmrtder.org.tr/iletisim

TMRT ve GE Healthcare ortaklığında gerçekleşen eğitim programlarına katılımınızdan dolayı teşekkür ederiz.

Katılım Sertifikanızı almak için tıklayınız.

TMRT-Der

Konuşmacılar;