Türk Medikal Radyoteknoloji Derneği- GE Healthcare İşbirliği ile Yapılan Online Radyoteknoloji Eğitimi gerçekleştirildi

Türk Medikal Radyoteknoloji Derneği- GE Healthcare İşbirliği ile Yapılan Online Radyoteknoloji Eğitimi 302 kişi ile tamamlanmıştır.

Türk Medikal Radyoteknoloji Derneği Başkanı Mehmet Erkek, açılış konuşmasında geçtiğimiz hafta Sağlık Bakanlığı’nda bulunması sebebiyle yapmış olduğu toplantılardaki görüşmelerden bahsetmiştir. Bu görüşmeler özellikle lisans konusu ve Türkiye’nin doz haritası ile ilgili kongremizde ( 21-25 Mayıs’ta Bodrum’dayız) yapılacak workshoplardan bahsedilmiştir.

Ayrıca Ge Healthcare Firmasından Sercan Çetinkaya ve Didar Talat, görüntüleme alanındaki cihazların ve gelişen teknolojilerin direk kullanıcılara ulaşılmasının mutluluk verici olmasına değinmiştir.

Online Radyoteknoloji Eğitiminde aşağıdaki konular anlatılmıştır.

• SİBEL ÖZTÜRK-HASTA KİMLİĞİNİN TANIMLANMASI ve TETKİK EŞLEŞTİRME
  • ERKAN VASFİ EVEREST -MAMOGRAFİ’DE İLERİ DÜZEY UYGULAMA ‘CESM BİOPSY’
  • SERKAN KAVAK-CT’de Deep learning ve Low Dose Uygulamaları
  • Dilara Nilay Erkavit-HİJYEN ve SENİTASYON EĞİTİMİ