TMRT-Der Online Eğitim Nasıl Yapıyoruz

Üniversitelerin şartlı alımlarında istenen belgelerin verildiği bu eğitimler sektörün önde gelen firmaların sponsorluğunda yapılmaktadır.

Eğitim üyelerimiz için ücretsizdir. Derneğimiz üyelik başvurusunu web sitemiz üzerinden yapabilirsiniz.

Aşağıdaki Katılım Şartları ile eğitime katılabilir ve katılım belgenizi alabilirsiniz

1. Eğitime katılabilmek için tüm katılımcıların  Eğitim Kayıt Formunu doldurması zorunludur.
  2. Üyelik Durumu
    • Halen üye iseniz birşey yapmanıza gerek yoktur.
    • Üye değilseniz fakat üye olarak eğitime katılacaksanız lütfen üyelik formunu doldurunuz. ( https://www.tmrtder.org.tr/tmrt-der/uyelik-basvuru)
      Üyelik ücreti olarak yıllık 30 TL‘nin aşağıdaki hesaba yatırılması gerekmektedir.
      Hesap Adı : Türk Medikal Radyoteknoloji Derneği
      IBAN : TR 4900 0640 0000 1436 4009 0044

Dekont açıklaması aşağıdaki örnekte belirtildiği şekilde eğitimi alacak kişinin TC Kimlik Numarası yazılır ve makbuz tmrtder@hotmail.com adresine e-posta olarak gönderilir
      Örnek : 2021 Yılı Dernek Aidat Ücreti. TC : 12345678901
    • Öğrenci olarak veya üye olmadan katılacaksınız (Öğrenciler ancak mezun olduktan sonra üye olabilir.)
      Eğitim bedeli olarak 75 TL‘nin aşağıdaki hesaba yatırılması gerekmektedir.
      Hesap Adı : Türk Medikal Radyoteknoloji Derneği İktisadi İşletmesi
      IBAN : TR 77 000 64 00000 14 36 40 15 64 70

Örnek : 5 Haziran 2021 katılım ücretidir. TC:12345678901

Ücretini yatıran kişi eğitim günü ve sonrasında herhangi bir sebepten dolayı eğitime katılmama/katılamama nedeniyle eğitim ücretini geri talep edemez. Eğitim günü öncesi ücretini geri isteyen kişilerden EFT veya havale ücreti kesilerek iade edilir. Fatura kayıtlı e-posta adresine gönderilecektir.

Eğitim günü (eğitim başlamadan) öncesi ücretini geri isteyen kişilerden EFT veya havale ücreti kesilerek iade edilir.

3. Zoom programı üzerinden yapılacak eğitim için, katılımcıların kayıt olurken kullandıkları:
    • E-posta
    • Ad soyadı
    • Cep telefon numarasını kullanmaları zorunludur.
  4. Katılım belgenizi alabilmeniz için aşağıdaki kontroller yapılır.
    • Eğitim kayıt kontrolü
    • Üyelik kontrolü
    • Üye olmayanlar için, Dekont kontrolü
    • Zoom üzerinden eğitime katılım kontrolü
  5. Katılım belgenizi eğitimden iki(2) iş günü sonra https://www.tmrtder.org.tr/sertifika/ adresinden TC Kimlik Numaranız, eposta adresiniz ile sorgulama yaparak alabilirsiniz.

Geçtiğimiz dönemlerde Kongremize katılanlara verilen bu belgeler, üniversitelerin personel alımına çıktığı zamanlarda meslektaşlarımızın bu zor durumlarından istifade etmek isteyen yetkin olmayan kişiler tarafından tanesi 250-400 TL arasında verilmektedir. Bizde bu belgelerin tamamı üyelerimize ÜCRETSİZDİR.

ÖNEMLİ NOT:

• Üyelerimizden yıl içinde yapılacak eğitime katılanlara 10-12 arasında belge ücretsiz olarak verilecektir.
  • Sene içinde hangi tarihte üye olursa olsun üyeliği 1 Ocak -31 Aralık 2021 tarihleri arasında geçerli sayılmaktadır. Kısaca Nisan ayında üye olan bir kişi ödediği aidat ile 2021 aidatını ödemiş sayılır ve 31 Aralık’ta üyeliği pasif üyeliğe düşer ve 2022 yılındaki eğitimlere 2022 aidatı yatırmadan katılamaz.
  • Eğitimlerimiz için, tüm katılımcıların ilgili eğitime kayıt yapmaları zorunludur.

İletişim için https://www.tmrtder.org.tr/iletisim

Türk Medikal Radyoteknoloji Derneği Yönetim Kurulu