Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Programı Öğrenci Yarışması Ödülleri Verildi

Marmara Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Mustafa Kurt hocamız, Doç. Dr. Nuran Akyurt hocamız, Türk Medikal Radyo Teknoloji Derneği başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ile Türkiye genelinde Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Programı öğrencileri arasında düzenlenen bilimsel araştırma sözlü ve poster bildiri alanında dereceye giren Marmara Üniversitesi Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Programı öğrencilerinin birincilik, ikincilik, üçüncülük ve poster bildiride ayrıca dördüncülerin ödüllerinin verilmesi için yapılan tören Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü Rektörlük binasında gerçekleşti.

Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Programı öğrenci yarışmasında dereceye giren, Marmara Üniversitesi Öğrencileri Rektör Prof. Dr. Mustafa Kurt tarafından kabul edildi. Yarışma ödüllerinin takdim töreninde Türk Medikal Radyoteknoloji Derneği Yönetim Kurulu Başkan Mehmet Erkek, üyeler Aydın Kuran, Volkan Görgü Ahmet Sarımehmet hazır bulundu.
Marmara Üniversitesi SHMYO Doç. Dr. Nuran Akyurt hocamızı organizasyonun gerçekleşmesindeki emekleri için teşekkür ederiz.

Marmara üniversitesi haber linki için tıklayınız.

Türk Medikal Radyoteknoloji Derneği Yönetim Kurulu