Kas
40.Ulusal Radyoloji Kongresi @ Titanic Kongre Merkezi
Kas 5 @ 09:00 – Kas 10 @ 17:00

Değerli Arkadaşlarım,

40.Ulusal Radyoloji Kongremizin hazırlıklarına başlamış bulunmaktayız. Sizlere en iyi, en doyurucu bilimsel programı hazırlamak ve en üst düzeyde sosyal paylaşım sağlamak için yönetim kurulu üyelerimiz, bilimsel kurul başkanı ve bilimsel kurul üyelerimiz yoğun çalışma içerisindeler.

Bu yıl kongremiz 5-10 Kasım 2019 tarihleri arasında Titanic Kongre Merkezi Belek, Antalya’da gerçekleştirilecektir. Kongre bilimsel programımız tüm çalışma gruplarına yönelik, temel ve ileri düzey oturumların yanında, günü birlik “Nöro-inflamasyon”, “Prostat Görüntüleme” ve “Kardiyak Görüntüleme” kurslarını da içermektedir. Son yıllarda sayısı hızla artan “Tıbbi Hata” davaları konusunda meslektaşlarımızı bilgilendirmek ve korumak amacıyla “Aramızda Konuşacaklarımız” oturumu planlanmaktadır.

Ek olarak, cihaz ve kontrast madde firmalarının yeni ürünlerini ve ürünlerle ilgili bilimsel gelişmeleri paylaşabilmelerini sağlamak amacıyla planlama yapılacaktır.

Kongremizde meslektaşlarımızın yıl boyu biriktirdiği stresi ve yorgunluğu atmaları için sosyal programımızın da yüksek kalitede olması için çabalarımızı sürdürmekteyiz. Sosyal programımız ile ilgili “çok eğleneceksiniz” diyerek detayları sürpriz olarak bırakıyorum.

Bu güzel camiayı oluşturan tüm meslektaşlarımla kongremizde buluşma dileğiyle…

Saygılarımla,

Dr. Tuncay HAZIROLAN
Türk Radyoloji Derneği Başkanı