Eyl
Cum
Radyoloji’de Yapay Zeka Öncü Toplantısı @ İstanbul Üniversitesi Prof. Dr. Fuat Sezgin Kongre ve Kültür Merkezi
Eyl 27 @ 07:30 – 18:00

Radyoloji’de Yapay Zeka Öncü Toplantısı

1896 yılında Yıldız Askeri Hastanesi bahçesinde Cemil paşa gözetiminde ilk röntgen çekimine öncülük yapan 5. Sınıf öğrencisi Esad Fevzi’nin aynı heyecan ve duygularını sizlerle paylaşacağımız için sevinçliyiz. İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi öncü rolünü üstlenerek deepAIm; Radyoji’de yapay zeka toplantısını pek çok akademik kurumun katkısıyla 27 Eylül 2019 tarihinde gerçekleştirecektir. Radyoloji’de yapay zeka öncü toplantısında radyoloji’de yapay zekanın yanında nükleer tıpta onkolojide yapay zeka, etik sorunlar, yapay zeka eğitimi konuları da tartışılacaktır. Bu interdisipliner geçiş ve ilgi nedeniyle deepAIm logosunu tasarladık.

İstanbul Üniversitesi Prof. Dr. Fuat Sezgin Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek toplantımız konuyla ilgilenen veya ilgilenmek isteyen herkese açıktır. Bu toplantı aynı zamanda tıp doktorları ve bilgisayar mühendislerinin buluşma ve kaynaşmasına ortam hazırlayacağı gibi endüstri, yatırımcı ve girişimciler içinde bulunmaz bir fırsat niteliği taşıyacaktır.

Görüşmek Dileğiyle

Prof.Dr.ATADAN TUNACI
İstanbul Üniversitesi
İstanbul Tıp Fakültesi
Radyoloji Anabilim Dalı

Eyl
Cts
Tanısal Görüntülemede Radyasyon Güvenliği Sempozyumu @ Grand De Luxe Amisos Hotel
Eyl 28 @ 08:30 – 15:30

Önemli Tarihler
Son kayıt tarihi: 21 Eylül 2019
Sempozyum tarihi 28 Eylül 2019

Eki
Paz
İzmir Radyoteknoloji Eğitim Semineri @ Medical Park İzmir Hastanesi
Eki 6 @ 09:00 – 17:00

6 Ekim Pazar Günü İzmir ‘de Radyoteknoloji Eğitiminde Bir Aradayız!

Adres: Yeni Girne Bulvarı 1825 Sok. No:12, 1825. Sk. No:12, 35575, 35575 Karşıyaka/İzmir

İzmir Radyoteknoloji Eğitim Seminerine kayıt olmak için tıklayınız.

Kas
Sal
40.Ulusal Radyoloji Kongresi @ Titanic Kongre Merkezi
Kas 5 @ 09:00 – Kas 10 @ 17:00

Değerli Arkadaşlarım,

40.Ulusal Radyoloji Kongremizin hazırlıklarına başlamış bulunmaktayız. Sizlere en iyi, en doyurucu bilimsel programı hazırlamak ve en üst düzeyde sosyal paylaşım sağlamak için yönetim kurulu üyelerimiz, bilimsel kurul başkanı ve bilimsel kurul üyelerimiz yoğun çalışma içerisindeler.

Bu yıl kongremiz 5-10 Kasım 2019 tarihleri arasında Titanic Kongre Merkezi Belek, Antalya’da gerçekleştirilecektir. Kongre bilimsel programımız tüm çalışma gruplarına yönelik, temel ve ileri düzey oturumların yanında, günü birlik “Nöro-inflamasyon”, “Prostat Görüntüleme” ve “Kardiyak Görüntüleme” kurslarını da içermektedir. Son yıllarda sayısı hızla artan “Tıbbi Hata” davaları konusunda meslektaşlarımızı bilgilendirmek ve korumak amacıyla “Aramızda Konuşacaklarımız” oturumu planlanmaktadır.

Ek olarak, cihaz ve kontrast madde firmalarının yeni ürünlerini ve ürünlerle ilgili bilimsel gelişmeleri paylaşabilmelerini sağlamak amacıyla planlama yapılacaktır.

Kongremizde meslektaşlarımızın yıl boyu biriktirdiği stresi ve yorgunluğu atmaları için sosyal programımızın da yüksek kalitede olması için çabalarımızı sürdürmekteyiz. Sosyal programımız ile ilgili “çok eğleneceksiniz” diyerek detayları sürpriz olarak bırakıyorum.

Bu güzel camiayı oluşturan tüm meslektaşlarımla kongremizde buluşma dileğiyle…

Saygılarımla,

Dr. Tuncay HAZIROLAN
Türk Radyoloji Derneği Başkanı