Radyoloji çalışanlarının Şua (Sağlık) izni ile ilgili soru önergesi verildi

CHP Ankara Milletvekili Dr.Murat EMİR radyoloji çalışanlarının Şua(Sağlık) izni ile ilgili olarak Sağlık Bakanı Fahrettin KOCA’nın yanıtlamak üzere yazılı soru önergesi verdi. Türk Medikal Radyoteknoloji Derneği yakın zamanda yaptığı görüşmelerde bu konu gündeme gelmiş ve bu konuda destek sözü vermişti. TMRT-Der aracılığıyla verilen soru önergesi için Milletvekili Dr. Murat Emİr’e teşekkür ederizCHP Ankara Milletvekili Murat EMİR radyoloji çalışanlarının Şua(Sağlik) izni ile ilgili olarak Sağlık Bakanı Fahrettin KOCA’nın yanıtlamak üzere yazılı soru önergesi verdi. Türk Medikal Radyoteknoloji Derneği yakın zamanda yaptığı görüşmelerde bu konu gündeme gelmiş ve bu konuda destek sözü vermişti. TMRT-Der aracılığıyla verilen soru önergesi için Milletvekili Murat Emİr’e teşekkür ederiz

2022-05-05