Radyasyon Farkındalığı Anketi

1. ’Radyasyon Farkındalığı’’
    TRD Radyoloji, Moleküler Görüntüleme Fiziği ve Radyasyon Güvenliği Alt çalışma Grubu olarak TURKRAD 2013 için, radyoloji çalışanlarına yönelik “Radyasyon Farkındalığı” anketi düzenlemiştir TMRT-DER olarak destek sağlamak ve duyurusunu sizlerle paylaşmak istedik. Anketi doldurarak desteklerinizi bekler , iyi çalışmalar dileriz.TMRT-DER Yönetim KuruluTURKRAD 2013 uygulam…asını Apple store veya Google play storedan “akıllı telefonunuza” indirerek 21 soruyu cevaplarsanız, radyasyon eğitimi ile ilgili gereksinimlerimizi anlamaya yardımcı olabilirsiniz.Bu soruları Röntgen Teknisyenleri -Teknikerleri de kendi akıllı telefonlarından aynı uygulamayı indirerek cevaplayabilirler.2013 Kasım ayı sonuna kadar anket açık olacak.

Sonuçlarını TRD web sayfası ve gelecek yılın Kongresinde paylaşıp, yapabilirsek her yıl anketi yenileyeceğiz.

Bu mesajı tüm Radyoloji Uzmanı, Asistanı ve Röntgen Teknisyeni_Teknikeri meslektaş, arkadaş, dostlara iletirseniz katılımı arttırır, sonucun daha sağlıklı olmasına büyük yardım sağlarsınız.

Sorularınız ve katkılarınız için “gk.atac@ufuk.edu.tr” e-posta adresinden ulaşabilirsiniz.

Dr. Gökçe Kaan ATAÇ
    Radyoloji Uzmanı