Online eğitimlere 2022 yılında kaldığı yerden devam ediyoruz

Türk Medikal Radyoteknoloji Derneği üyelerine ücretsiz olarak düzenlendiği Online Eğitimlere 2022 yılında kaldığı yerden devam ediyor.

Her yıl yapılan kongrelerimize maddi olanaklar sebebiyle katılamayan meslektaşımıza kongre havasını yaşatmak ve yeni gelişmeleri haberdar etmek amacıyla yaptığımız ONLİNE eğitimlere bir yenisine CANON firması sponsorluğunda yapmaya devam ediyoruz.

Ülkemizin önde gelen firmaların sponsorluğunda yapılan bu eğitimlere CANON firmasının en üst seviyesinde bulunan eğitmenler ile devam edeceğiz.

Üniversitelerin şartlı alımların da istenen belgelerin verildiği bu senenin ilk eğitimi 05.02.2022‘de yapılacaktır.
Lütfen OKUYUNUZ!

1- Kayıt formunu doldurunuz.

Zoom giriş bilgileri eğitim günü 05Şubat 2022 sabah saat 10:00 da kayıt olurken verilen cep telefon numaralarına kısa mesaj ile gönderilecektir.

2- Üyelik ile eğitime katılacaksınız lütfen üyelik formunu doldurunuz.
( https://www.tmrtder.org.tr/tmrt-der/uyelik-basvuru )
Üyelik ücreti SENELİK 30 TL yi

Türk Medikal Radyoteknoloji Derneği
IBAN : TR 4900 0640 0000 1436 4009 0044 yatırılacak,

3- Öğrenci veya üye olmadan katılacaksınız 75 tl ‘yi Türk Medikal Radyoteknoloji Derneği İktisadi İşletmesi
IBAN TR77 0006 4000 0014 3640 1564 70 adresine yatırılacaktır. Eğitimde verilecek belgeler ilk kez verilecektir.

İptal ve iade durumunda, geri ödemelerde EFT ücreti kesilir. İptal ve iade eğitim tarihinden sonra OLAMAZ.

Eğitime 24 saatten az kalan zamanda yapılan iptallerdem, para iadesi yapılmaz.

4 Şubat 2022 saat 15:00 ‘e kadar eğitim kaydı olanlar ve gerekli işlemleri gerçekleştirenlere 5 Şubat 2022 saat 10:00 da kayıt olurken verdikleri cep telefon zoom katılım bilgileri gönderilecektir. Eğitime katılım zoom üzerinden gerçek ad – soyad ile olmak zorundadır. Zoomdan alınan bilgiler ile katılım sertifikaları düzenlenecektir.

Eğitimin başarılı olması, siz katılımcıların kurallara uyması ile olacaktır.

Eğitim Katılım Sertifikaları, eğitim bitiminden beş iş günü sonra web sayfamız sertifika sorgulama modülünden alınabilecektir

Verilecek belgeler;

* İleri MR Uygulamaları ( Kranial , Difüzyon, Perfüzyon, Spektroskopi)
* İleri BT Uygulamaları ( Spektral BT Çekimleri)
* Hasta ve Çalışanlara Yönelik Radyasyon Güvenliği
* MR Güvenliği,
* Genel Radyografi

Not: KAMERALARIN AÇIK OLMA ZORUNLULUĞU OLACAKTIR.

İsteğe bağlı olarak en çok tercih edilen belgelerin verileceği bu eğitimde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Türk Medikal Radyoteknoloji Derneği Yönetim Kurulu