Meslektaşlarımız ile daha güçlüyüz.

Değerli meslektaşlarımız, dünyada ve ülkemizde sivil toplum kuruluşları, kamuoyu oluşturmak ve alınacak kararlar üzerinde etkili olabilmek için üye çalışması yapmak zorundadırlar. Ülkemizde Radyoloji teknikeri-Tıbbi görüntüleme teknikerinin en önemli buluşma noktası olan Türk Medikal Radyoteknoloji Derneği siz meslektaşlarımızın üye olarak da katılımıyla daha da güçlenecektir.
2022 yılında ‘Her üye, beş üye” sloganıyla 10.000 meslektaşımızla buluşmayı hedefliyoruz. Üyelerimizden alacağımız güç ile eğitimin lisans düzeyine çıkarılması, özel sektör ve kamuda ücretlerin düzenlenmesi, özlük haklarımızda kayıpların giderilmesi alanındaki çalışmalarda, daha güçlü olarak yürüyeceğiz.

Derneğimiz, üyelik işlemleri web sayfamız üzerinden doldurulacak olan dijital form ile yapılmaktadır.

Dernek başvurusu, Yönetim Kurulu Kararından sonra aktifleşecektir.

Ülkemizde dernek üyelik işlemleri, İçişleri bakanlığı tarafından kontrol ve düzenlemesi yapılan Dernek bilgi sistemi DERBİS üzerinden yapılmaktadır.

Herkes E-Devlet üzerinden dernek üyelik durumunu sorgulayabilir. E-devlet üzerinden yapacağı sorgulamada üyelik bilgilerine ulaşabilir. Dernek üyeliğinden ayrılma-istifa gibi işlemleri de e-devlet üzerinden yapabilir. E-Devlet üzerinden istifa eden üye, otomatik olarak sistemimizden ayrılmaktadır.

24 Ekim 2021 tarihinde gerçekleştirilen Genel Kurulumuzda, DERBİS sistemine girilemeyen (eksik bilgi nedeniyle) eski üyelerimizin üyeliklerinin düşürülmesi, kararı oyçokluğu ile alınmıştır.

Meslektaşlarımız E-Devlet ( https://www.turkiye.gov.tr/icisleri-dernek-uyeligi-sorgulama-ve-sonlandirma ) üzerinden sorgulama yapıp üyelik durumlarına, bilgilerine ulaşabilirler. Dernek üyeliğinden ayrılma-istifa e-devlet üzerinden yapılmakta olup, e-devletten istifa eden üye, otomatik olarak sistemimizden ayrılmaktadır.

Sorgulama sonucu derneğimize üye olarak görünmüyorsanız https://tmrtder.org.tr/uye-kayit/ üzerinden tekrar üye formunu doldurup başvuru yapmanız gerekmektedir.

Güçlü dernek, siz meslektaşımız üyelerimizin katkısı ile olacak. Bu bizim yarınlara bırakacağımız en değerli mesleki miras güçlü bir dernek olacaktır.

06.01.2022

Türk Medikal Radyoteknoloji Derneği