İki günlük zorlu maraton bitti

Sağlık Bakanlığı’nın organizasyonluğunda Tıbbi Görüntüleme Tekniklerliği/Teknisyenliği İş ve Görev Tanımları Çalışma Toplantısı yapıldı.

Bu toplantıda “İki yıllık okulda verilen eğitimler de neler kazanılır ve neler öğrenilir?” konuları üzerinde duruldu.
Toplantı Sağlık Meslek Tanımları Daire Başkanı Dr. Kemal Serdaroğlu organizasyonluğunda Sağlık Bakanlığı adına Nilüfer Ünsal, Türk Medikal Radyoteknoloji Derneği adına Dernek Başkanımız Mehmet Erkek , Yönetim Kurulu üyeleri Hasan Cantürk, Hakan Kutlu, İktisadi İşletmesi Genel Müdürü Barış Cavlı, Marmara Üniversitesi adına Doç.Dr. Nuran Akyurt, Ege üniversitesi adına Dr. Halil İbrahim Özdemir ve Üsküdar Üniversitesi adına Barış Cavlı katılmıştır.

İki yılı aşkın süredir devam eden bu çalışmaların bugün bitmesi bizleri mutlu etti. Artık 4 yıllık konusunda tüm geri dönüşler bakanlıkta olup onlardan gelecek iyi haberleri bekliyor olacağız.

Türk Medikal Radyoteknoloji Derneği Yönetim Kurulu