Ege Üniversitesi Ziyareti

Türk Medikal Radyoteknoloji Derneği Başkan Mehmet Erkek, Ege Üniversitesi Nükleer Bilimler Enstitüsüne Enstitü Müdürü olarak atanan Prof. Dr. Sabriye YUŞAN’ı makamında ziyaret etti.

Dernek faaliyetleri, projeler, hakkında fikir alışverişi yapıldı. Enstitü bünyesinde halen devam eden ‘Radyasyondan Korunma Yüksek Lisans Programı‘ ile ilgili olarak müfredat ve öğrenci alımı konusunda görüşmeler yapıldı. Prof. Dr. Sabriye YUŞAN, eğitim ve proje başta olmak üzere her türlü konuda derneğimiz ile işbirliğine hazır olduğunu bildirdi. Ayrıca önümüzdeki dönemde açılması planlanan doktora programı için de derneğimiz ile işbirliği içinde olacağını bildiren YUŞAN bu konuda derneğimizden de gerekli çalışmaların yapılması için destelerini beklediğini bildirdi.

Türk Medikal Radyoteknoloji Derneği olarak tüm çalışmalarda destek vereceğimizi bildirdik. Samimi bir ortamda geçen görüşme dolayısıyla Prof. Dr. Sabriye YUŞAN’a teşekkür eder, yeni görevinde başarılar dileriz.

Ege Üniversitesi Nükleer Bilimler Enstitüsü web sitesi için tıklayınız.

Türk Medikal Radyoteknoloji Derneği