8 Kasım Dünya Radyoloji Günü

8 Kasım Dünya Radyoloji Günü!

8 Kasım 1895 yılında Alman Fizikçi Prof.Dr. Wilhelm Conrad Roentgen Tarafından bulunan X ışınlarının keşfinin 123. Yılını Kutlamaktayiz. Bizler için önemli olan bu günde bir çok sorun ile mücadele vermekteyiz. Ancak bugün mesleğimizin bütün sıkıntılarına rağmen bizlere yakışır bir şekilde kutlamak için sizleri davet ediyoruz. Bugün bizlerin günü ,lütfen kendi idarecilerinize ve Meslektaşlarımıza gerekli uyarılar yapılarak bugünün özel geçmesini sağlayalım.

Yapacağımız kutlamalar da değerli büyüklerimizi etiketleyerek Twitter Etkinliklerinde bizleri unutmamalarını sağlamalıyız,bu anlamda sadece “8 Kasım Dünya Radyoloji Günü Kutlu olsun ” tag ile paylaşımlarımızı yapalım.

Sağlığımızı korumak, özlük haklarımıza sahip çıkmak, eğitimimizin lisans düzeyine çıkartılmasını, meslek tanımımızın yapılarak, mesleki yeterliliklerin belirlenmesini sağlamayı görev edinen derneğimiz, ücret politikasının iş yükü ve iş riskine göre belirlenmesinin gerekliliğini her platformda dillendirmekte, çalışmalar yürütmekteyiz. Özlük hak kayıplarının olmaması için de çalışmalar içindeyiz ve bunlar için gerekli desteği her zaman istemekteyiz. Bu yapacağımız etkinlikler bizlerin daha güçlü hareket etmemize yardımcı olacağını unutmamalıyız.
Tekrardan Bütün Meslektaşlarımızın Dünya Radyoloji Gününü Kutluyorum.

Türk Medikal Radyoteknoloji Derneği Başkanı Barış Cavlı

831 bugün, 15,107 toplam