Radyoloji Teknikeri, Radyoloji Teknisyeni, Radyoloji Teknikerleri, Radyoloji Teknisyenleri, Tıbbi Görüntüleme Teknikeri

.

2023 Yılı Dernek Üyelik Aidatı


image_pdfimage_print

Sivil toplum kuruluşlarının, kamuoyu oluşturabilmesi için üyelik sayısı çok önemlidir. Dernek üyeliğini bu anlamda çok önemsiyoruz. Üyelerimize ulaşabilmek daha yakın temas kurabilmek ve yeni meslektaşlarımızı üye olarak aramızda görmek istiyoruz. Bu konuyla ilgili olarak alt yapı çalışmalarımızı tamamladık. Gerekli kayıtlar İç İşleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından kurulan Dernek Bilgi Sistem ( DERBİS) tarafından düzenlenmekte ve kontrol altında tutulmaktadır.

https://www.siviltoplum.gov.tr/dernekler-bilgi-sistemi-derbis

Dernek üyelerimizin elektronik sisteme kayıt ve kabul işlemleri dijital olarak yapılmaktadır. Ancak bazı üyelerimizin bilgi eksikliği nedeni ile bu iş ve işlemler tamamlanamamış DERBİS sistemine girilememiştir.

Dernek üyeliğinizi E-devlet sisteminden sorgulamanız önemlidir. Dernek üyeliğinizi e-devlet sisteminden sorgulayabilirsiniz.

 https://www.turkiye.gov.tr/icisleri-dernek-uyeligi-sorgulama-ve-sonlandirma

Dernek yeni üyelerimiz ve eski üyelerimizin dernek üyeliğinin sekteye uğramaması, sorun yaşanmaması açısından, 2023 üyelik aidatlarının Dernek banka hesabına yatırması gerekmektedir.

Dernek aidat bedeli 1 Ocak -31 Aralık tarihleri arasında geçerli olup, her yıl için tekrarlanması ödenmesi gerekmektedir.

TMRT-Der İş Bankası Hesabına 30 tl yatırılıp, açıklama kısmına “TC Numara, Adınız ve Soyadınız“ ile birlikte  “2023 yılına ait TMRT-Der üyelik aidatı” yazılmalıdır. Dekontu e-posta ile tmrtder@hotmail.com adresine göndermelisiniz.

Hesap Adı: TÜRK MEDİKAL RADYOLOJİ TEK. DER

IBAN: TR 4900 0640 0000 1436 4009 0044

Dernek tüzük madde 13.

Madde 13-Derneğin gelir kaynakları aşağıda sayılmıştır.
1-Üye aidatı: Yıllık  30 TL’dir. Ödemeler üyelerin tercihine göre bir defada veya 12 eşit taksitler halinde ödenir. Üyeler ödeme şekillerini derneğe üyelik müracaatlarında bildirmek zorundadır. Şubelerde de bu aidat alınır. Bu miktarları artırmaya veya eksiltmeye genel kurul yetkilidir, Giriş ücreti alınmaz.

 

Güçlü dernek, siz meslektaşımız üyelerimizin katkısı ile olacak.  Bu bizim yarınlara bırakacağımız en değerli miras olacaktır.

 

12.01.2023

Saygılarımızla

Türk Medikal Radyoteknoloji Derneği

Yönetim Kurulu