Özet Gönderimi Başlangıcı

Kongre Tarihi
23-26 Nisan 2018

Kongre Dili
Kongre bilimsel dili Türkçe olacaktır. Yabancı konukların sunumları anında Türkçe'ye çevrilecektir.

İzinler
Kongre katılımı için kurumlara verilmek üzere talep edilecek izin yazıları, Kongre Düzenleme Kurulu aracılığı ile isteyen katılımcılara gönderilecektir.

İptaller
Kayıt ve konaklama ücretlerinde, 1 Mart 2018 tarihine kadar yapılacak iptallerde %50'si iade edilir. Bu tarihten sonra yapılacak iptallerde iade yapılmayacaktır. Tüm iadeler kongre bitiminden sonra yapılacaktır.

Kongre Danışma ve Kayıt Masası Çalışma Saatleri
23-26 Nisan 2018 tarihleri arasında: Saat 08:00-20:00

Yaka Kartları
Tüm katılımcı ve refakatçilere yaka kartı dağıtılacaktır. Kongre düzeninin sağlanabilmesi için yaka kartlarının sürekli takılması rica olunur.

Kredilendirme
Toplantılar Türk Tabipler Birliği tarafından kredilendirilecektir.

Katılım Sertifikası
Tüm katılımcılara katılım sertifikaları 24 Nisan 2018 tarihinde dağıtılmaya başlanacaktır. Bu tarihten önce ayrılacakların, adreslerini mutlaka danışma masalarına bildirmeleri veya bir başkasının alabilmesi için yazılı yetki vermeleri rica olunur.

Kıbrıs yurtdışı çıkışları hakkında önemli bilgilendirme!

Refakat
K.K.T.C’ ye 18 yaşından küçük çocukların ebeveynlerinden biri ile gelmesi durumunda diğer ebeveynin ikamet ettikleri ildeki emniyet müdürlüğünden muvafakat alma zorunluluğu bulunmaktadır.

K.K.T.C’ ye Girmek İçin Kimlik Belgesi
T.C. uyruklular nüfus cüzdanları ile K.K.T.C’ ye ziyaret amacı ile giriş yapabilirler. K.K.T.C’ ye T.C. Nüfus cüzdanı haricinde hiç bir belge ile giriş yapılamaz. Kıbrıs yurtdışı çıkış sayıldığından dış hatlar terminalinden pasaport veya nüfus kâğıdı ile çıkış yapılabilmektedir. Pasaport ile çıkış yapanlara K.K.T.C’ ye girerken pasaportlarına damga vurulduğundan Yunanistan’a girişlerde vize problemi yaşanmaktadır. Kimlik ile girişte gümrük polisinin vermiş olduğu belge; giriş ve çıkışta gösterilmek zorunluluğu olduğu için belgenin mutlaka saklanması gerekmektedir.

İletişim
Türkiye’deki tüm GSM operatörlerinin hatları K.K.T.C’ de kullanılabilecektir. Görüşme yapılabilmesi için telefon hatlarının yurtdışı görüşmelere açık olması gerekmektedir.