Özet Gönderimi Başlangıcı

WEB SİTESİ SPONSORU

Bilimsel Kurul

Değerli Katılımcılar,

Yeni bilimsel metotları sunmak, yeni teknolojileri tanıtmak ve mesleki birlik ve beraberliği pekiştirmek amacıyla düzenlenen; Ana teması “Düşük Doz Radyasyon, Tüm Radyolojik Modalitelerde Teknolojik Gelişmeler’’ olan 13. Uluslararası Katılımlı Radyoteknoloji Kongresi ve Eğitim Seminerlerinde bu yıl da sizlerle beraber olmaktan mutluyuz.

Türk Medikal Radyoteknoloji Derneğinin kuruluşundan başlayarak düzenlediğimiz geleneksel kongremizin bu yıl ki formatında, gelişen teknolojiyi de göz önünde de bulundurarak bilimsel anlamda köklü bir dönüşüm planlandı. Kongremizin uluslararasılaşması kapsamında uzun yıllar devamlılığı olacak marka bir kongre oluşturmayı ve medikal radyasyonun bulunduğu çalışma ortamlarında multi-disipliner çalışmaların teşvik edilmesi ile yapılacak çalışmaların bilimsel bir platformda sergilenmesi ve yayınlanması adına; teknikerlerimizi, hekimlerimizi, bilim insanlarımızı, araştırmacılarımızı, akademisyenlerimizi aynı platformda buluşturmayı hedeflemektedir.

Daha nitelikli ve güvenli sağlık hizmeti sunmanın, iyi bir eğitim ile mümkün olacağı düşüncesindeyiz. Güncel gelişme ve teknolojiyi takibinde bilimsel programla, sıcak bir ortamda mesleki birlik ve beraberliği pekiştireceğimiz Kongre sizlerin katılımı ile amacına ulaşacaktır.

BİLİMSEL KURUL

BİLİMSEL KURUL BAŞKANLARI: