13. Kongremizin Bilimsel Bildirileri

Türkiye Klinikleri Özel Sayısı için tıklayınız.

Değerli Meslektaşlarım,

Türk Medikal Radyoteknoloji Derneği 2018 Kongresinde sunmuş olduğunuz bilimsel yayınlarınız bugün itibari ile Türkiye Klinikleri Özel Sayısında yayınlanmıştır.

Her fırsatta alanda ilklerin uygulayıcısı olan TMRT-DER istikrarlı bir şekilde 2. kez Kongre Özel Sayısını Türkiye Klinikleri gibi ülkemizin En değerli Medikal Veri Tabanı’nın dergilerinde yayınlamayı başarmıştır.

Belirtmek isterim ki; Türkiye Klinikleri yayın grubu, her kongre için böyle bir uygulamayı yapmamakta ve çok seçici davranmaktadır.

Bu başarı da şüphesiz ki sizlerin ve değerli çalışmalarınızın çok büyük bir payı vardır.

En büyük teşekkür de şüphesiz ki TMRT-DER Yönetimine. Son 3 yıldır göstermiş oldukları bilimsel motivasyon takdire şayan ve çok değerli. Tüm yönetim kuruluna sonsuz teşekkürler. Yayın Komitesi Başkanı Doç.Dr. Hüseyin Ozan Tekin’in büyük uğraşlar ve emeği sayesinde ulaştığımız bu başarıdan dolayı kendisine teşekkür ederiz.

14. Uluslararası Katılımlı Türk Medikal Radyoteknoloji Kongresi, 21-24 Nisan‘da Antalya Papillon Zeugma Otel’de yapılacaktır, tüm meslektaşlarımızdan bizler için önemli bu dergilerdeki katılımlarını ve katkılarınızı bekliyoruz.

Türk Medikal Radyoteknoloji Derneği Yönetim Kurulu
Başkan Barış Cavlı

Türkiye Klinikleri Özel Sayısı için tıklayınız.