11 Aralık 2020 tarihinde gerçekleşen eğitim programımız başarıyla tamamlandı.

282 meslektaşımızın katıldığı, alanında uzman konuşmacıların sunumları ile gerçekleşen program oldukça verimli geçti.

Ge Healthcare sposorluğunda ki programda Özgür Demirkılınç, Sercan Çetinkaya, Kerem Harazi, Erkan Everest, Serkan Kavak sunumları ile katıldı.

Meslektaşlarımız Ceren Öztürk, Özden Gemalmaz, Metin Bilgin tarafından modalite kursları gerçekleşti.

Konuyla ilgili geri bildirim yapan meslektaşlarımıza ve sosyal medya paylaşımlarına teşekkür ederiz.

Dernek Başkanımız Mehmet Erkek, açılış konuşmasında dernek faaliyetleri ve hali hazırda yürütülmekte olan projeler hakkında bilgi verdi.
Barış Cavlı moderatörlüğünde gerçekleşen programda katılımcıların talep soru ve görüşleri alındı. Genç meslektaşlarımızın memur alımları, kadro sayıları ile ilgili talepleri not edilerek, gerekli yerlere iletilmesine çalışılacağı, bu konuda her türlü çalışmaya dernek olarak destek verileceği yönetim kurulu olarak paylaşıldı.

Programın gerçekleşmesi için gerekli alt yapıyı sağlayan Yönetim Kurul Üyemiz Nihat Gümüş ve dernek bilgi işlem sorumlumuz Selim Yılmaz’a teşekkür ederiz.

Pandemi döneminde eğitim faaliyetlerinin mümkün şartlarda yapılması hakkındaki talepleri tüm katılımcıların isteği olarak not aldık. 2021 programlarımız en kısa sürede web sayfamız ve sosyal medya hesaplarından ilan edilecektir.

Katılımcıların katılım belgeleri web sayfamızdaki sisteme yüklenmiştir.

Katılım belgesini aşağıdaki şartları sağlayanlar, TC Kimlik Numarası veya email sorgulaması ile alabilir.

1. 11 Aralık Eğitim Programına kayıt olmuş olmak,
  2. Dernek üyesi olmayan katılımcılarımızın eğitim bedelini yatırmış olması
  3. 11 Aralık Eğitim Programı canlı yayınına katılmış olması

Katılım Belgesi hazırlanmayanlar, web sitemizde bulunan Neden belgem yok ? bölümünden sorgulama yapabilir. https://www.tmrtder.org.tr/sertifika/kayit-kontrol/

Iphone –IOS kullanıcıları, IOS sistemi kısıtlamalarından dolayı sorun yaşayabilir. Bu yüzden Iphone-IOS kullanıcıları mümkünse başka bir platform( android, pc vb) üzerinden belgelerini alabilir.

Görüş, öneri ve istekleriniz için https://www.tmrtder.org.tr/iletisim adresindeki iletişim formumuzu kullanabilirsiniz.

Aydın KURAN
Türk Medikal Radyoteknoloji Derneği Yönetim Kurulu