Türkiye Klinikleri Radyoloji Özel Sayısı Yayınlandı

Türkiye Klinikleri Radyoloji Özel Sayısı için tıklayınız.

Türkiyenin ilk Radyoloji Teknisyeni, Radyoloji Teknikeri, Radyoterapi Teknisyeni, Radyoterapi Teknikeri, Nükleer Tıp Teknisyeni ve Nükleer Tıp Teknikerlerinin derneği olan Türk Medikal Radyoteknoloji Derneği, Türkiye Klinikleri Radyoloji Özel Sayısını yayınladı.

Türk Medikal Radyoteknoloji Derneği (TMRT-DER) olarak 23-26 Nisan 2017 tarihlerinde gerçekleştirdiğimiz 12. Uluslararası Katılımlı Radyoteknoloji Kongresi ve Eğitim Seminerlerinde siz değerli radyoloji çalışanları ve sektör temsilcileri ile bir araya gelmenin tarifsiz mutluluğunu yaşadık. Dört günlük bilimsel etkinlik boyunca radyoloji alanında yurtiçi ve yurtdışından birçok değerli ismin bilimsel katkılarını, katılımcılar ile paylaşma imkânı yarattık. Birçok sosyal aktiviteye imza atma fırsatı bulduğumuz kongremizin büyük bir bölümünü radyoloji teknikerlerinin bilimsel sunumlarına ayırmakla kalmayıp, buradan çıkan bilimsel eserleri Türkiyede ilk kez Türkiye Klinikleri Radyoloji-Özel Sayısında yayınlama imkânı bulduk. Mutluyuz. Mutluluğumuzun en büyük sebebi Türkiye’de ilk defa böylesine güçlü bir altyapı ile gerçekleştirilen radyoloji teknikerlerine yönelik bir etkinlikte bilimin üretildiğini, literatüre katkı yaptığını ve bizleri uluslararası bilimsel seviyeye bir adım daha yaklaştırdığını görmek bizleri son derece mutlu kıldı. İnanıyoruz ki; önümüzdeki yıllarda yapılacak bu tür bilimsel etkinliklerin çıtasını hep beraber, bir ailenin üyeleri gibi, sımsıkı ve güç birliği içerisinde daha da yukarılara taşıyacağız. Bizler; Türk Medikal Radyoteknoloji Derneği (TMRT-Der) olarak tüm katılımcılarımıza, organizasyonda emeği geçen her bir kişiye, çok değerli bilim kurulu ve bilimsel yayın kurulumuza, Türkiye Klinikleri ailesine ve desteklerini tüm kalbimiz ile hissettiğimiz Türkiye’nin dört bir yanında ki Radyoloji çalışanlarına sonsuz teşekkür ediyoruz.

Saygılarımla.

Türk Medikal Radyoteknoloji Derneği