Türk Manyetik Rezonans Derneği 22. Bilimsel Yıllık Toplantısı yapıldı.

Türk Manyetik Rezonans Derneği 22. Bilimsel Yıllık Toplantısı, 25-27 Mayıs 2017 tarihleri arasında Grand Otel Ankara’da yapıldı.

Dernek Başkanı Dr. Şükrü Mehmet Ertürk, yaptığı açılış konuşmasında manyetik rezonans görüntülemede bir çok unsurun olduğunu, bu kongrede teknisyenler, mühendisler, cihaz üreticileri ilaç firmalarının bulunduğun söyledi. Teknisyenler için iş istasyonu eğitimi verdiklerini dile getiren Ertürk, kongrenin verimli olması dileğiyle katılımcılara teşekkür etti.

Türk Manyetik Rezonans Derneği, Siemens, Ge Healthcare ve Türk Medikal Radyoteknoloji Derneği ile Ankara Grand Otelde ortaklaşa ücretsiz olarak düzenlenen, iş istasyonu eğitimine kayıtlı radyoloji teknisyenleri tarafından oldukça verimli bulundu.  Meslektaşlarımızın memnuniyeti bizleri mutlu etmiştir.  Türk Manyetik Rezonans Derneğine organizasyonunda gerçekleştirilen bu eğitim için Siemens ve GE Healthcare eğitim ekibine, Türk Manyetik Rezonans Derneğin Başkan Dr. Şükrü Mehmet Ertürk teşekkür ederiz.
Türk Medikal Radyoteknoloji Derneği Yönetim Kurulu