Radyoloji Teknikerliğinde Lisans: Son Gelişmeler

Radyoloji Teknikerleri için lisans konusunda Önemli Gelişmeler Yaşanmaktadır!!
Daha önce Radyoloji Teknikerleri lisans konusunda YÖK başvurusunu bir Üniversitemiz yapmıştı , YÖK den gelen yazı Sağlık Bakanlığı Yetkililerinin Onay vermesi ve Mezun olan Teknikerlerimizin Mezuniyeti Sonraki Görev Tanımı ne olacağı hakkında cevabı üzerine Sağlık Bakanlığı Yetkilileri ile Görüşmeler daha önce yapılmıştı ve sizler ile paylaşmıştım.
Bugün bizler için önemli bir gündü, Türk Medikal Radyoteknoloji Derneği Başkanı Barış Cavlı,Başkan Yardımcımız Nezaket Özgür, Bilimsel Kurul Başkanımız ve ISSRT Avrupa Direktörü Doç.Dr.Huseyin Ozan Tekin ve Marmara Üniversitesi Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Başkanı Yrd.Doç. Nuran Akyurt ile TRD Genel Sekreteri Prof.Dr. Tuncay Hazırolan ve Prof.Dr.Cem Yücel,Radyolog Doktorlardan Dr. Çiğdem Üner , Diğer Branşların Uzman Ekip kadrosu ile toplantımız Ankara’da Sağlık Bakanlığı Bilkent kampüsünde Meslek Daire Başkanı Ahmet Aydınlı Başkanlığında yapılmıştır.
Not: Diğer Branşların Uzman Kadrosundaki kişiler ve sonuç Resimlerde mevcuttur.

5 bugün, 6,307 toplam