Radyoloji Teknikerleri İçin Radyolojik Anatomi Kitabı Çıktı

Türk Medikal Radyoteknoloji Derneği olarak bilimsel çalışmalara verdiğimiz önemi her platformda dile getirdik. Bu anlamda kongrelerimi iki yıldan her yıla döndürerek Yak listesinde yer alan TMRT-Der Özel Sayısı adı altında doktora ve doçentlik kriterleri içinde ciddi puan getiren dergiler ile iki yıldır anlaşarak bilimsel çalışmalara önem verdiğimizi göstermiştik.

Geçen yıl çıkardığımız “Manyetik Rezonans Görüntüleme Teknikleri ve Temel Prensipleri” ( http://www.kongrekitabevi.com/kongre-kitabevi/manyetik-rezonans-goruntuleme-teknikleri-ve-temel-prensipleri) kitabının geçen yıl en çok satılan radyoloji kitabı olmasının gururunu yaşadık.

Okulumuzun lisans seviyesinde olması için yaptığımız mücadelelerde karşımıza çıkan en büyük sorun yeterli materyallerin olmamasıydı, bu anlamda çok yoğun bir tempoda çalışmalara devam ederek “Radyolojik Anatominin Temelleri” adı altında sadece Radyoloji’ye özel Anatomi kitabı çıkarmanın gururunu yaşamaktayız.

Yazarlığını Tuba Selçuk Can, Murat Dündar, Yıldıray Savaş ve Türk Medikal Radyoteknoloji Derneği’nin Genel Sekreteri Sercan Çetinkaya‘nın yaptığı yeni kitabımızın çizimleri Medicalpixel Medikal İllüstrasyon Stüdyosu – Mehmet Dal tarafından yapılmıştır. Serinin ikinci kitabı olarak Kongre Kitapevi tarafından çok yakında piyasaya sunulacaktır.

Kitap yazım sürecinde desteği olan Barış Cavlı, Hüseyin Ozan Tekin ile emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Türk Medikal Radyoteknoloji Derneği Başkanı Barış Cavlı

3 bugün, 99 toplam