“Manyetik Rezonans Görüntüleme Teknikleri ve Temel Prensipleri” kitabımız çıktı!

YÖK Başkan Vekili ile yaptığımız toplantılara istinaden “Okulumuzun lisans seviyesinde bir eğitim vermesi en büyük arzumuzdur” ifadesini kullanmıştık. Bununla birlikte eğitim materyalleri adı altında eğitimi verilecek kitaplar konusu, konuşma arasında geçmişti. Biz bunların hazırlığına başladığımızı anlatmıştık. Bu anlamda Türk Medikal Radyoteknoloji Derneği desteği ile geçen yıl “Tıbbi Radyolojik Terminoloji” kitabından sonra ‘Manyetik Rezonans Görüntüleme Teknikleri ve Temel Prensipleri’ kitabımız http://kongrekitabevi.com adresinde tanıtım ve ön satışına başladı. Eylül ayı başında raflarda yerimiz hazır.

Ekip olarak harika uyumun sağlandığı kadroda; Üsküdar üniversitesinden Hüseyin Ozan TEKİN, sektörün önde gelen isimlerinden Murat DÜNDAR, Ali SALAR ve Ebru KARASU yer aldı. Çizimleri ile olayı başka boyuta taşıyan Mehmet DAL, Fotoğrafları ile Ali Serkan YÜKÇEKEN, Ömer ŞEKER, Evin BULUT, kitaba danışmanlık noktasında Mustafa Cantay GÖK, radyolojik anatomi notlarında destek, Serdar SERİNSÖZ, Tuba SELÇUK, kapak tasarımında Mehmet Nuri KIVRAK var. Bu anlamda kitabımızı incelemeniz ve olumlu olumsuz yorumlarınızı bize yazarsanız seviniriz.

Kitabımız da en ufak ayrıntısına kadar her şey hesaplanmış, yıllarca kazanmış olduğumuz bütün tecrübelerimizi kitabımıza yansıtma mutluluğunu yaşamaktayız.
Umarım beğenirsiniz.

Türk Medikal Radyoteknoloji Derneği Yönetim Kurulu
Başkan
Barış Cavlı

Yazarlar:
Hüseyin OZAN TEKİN,
Murat DÜNDAR,
Ali SALAR,
Barış CAVLI,
Mustafa Cantay GÖK

Yayıncı

Satın almak için tıklayınız.