Lisans tamamlamada önemli gelişme!

image
Bu gün Türk Medikal Radyoteknoloji Derneği Başkanı Barış Cavlı,Nezaket özgür,Orhan Sarıkaya,Temsilcilerimiz Abdullah Uysal ve Ünal Çetinbaş ile birlikte 9 Eylül Üniversitesi Sağlık Yüksek Okulu Muduru Prof.Dr.Atilla Akkoçlu,Mudur Yardımcıları Ayşegül Yurt ve Aysun Manisaligil ziyaret ettik.

Kendileri ile Lisans Eğitimi hakkında gorus alış verişinde bulunduk.
Bu gorusmeden çıkan sonuçlar gayret umut vericiydi, Kısaca
Sağlık Bilimleri Enstitüsü Kurulması için YÖK başvuruda bulunduklarını bu Enstitünün kurulması ile bazı Sağlık Meslek Bölümlerinin 4 yıllığa geçişinin hemen başlayacağını ve bu bölümlerin başlaması ile diğer bölümlerin 4 yıllığa geçişin de sorun kalmayacağını bu vesile ile Türk Medikal Radyoteknoloji Derneğinin 2015 yılında yapmış olduğu lisan Eğitimi Çalıştaylarından çıkan sonuclarin kendileri için yeterli olduğunu dile getirildi ve lisans Eğitimi için iş birliği yapılmasına karar verildi.
Bu amaç İle 9 Eylül Üniversitesi Hocalarına Prof.Dr.Atilla Akkoclu, Ayşegül Yurt ve Aysun Manisaligil Turk Medikal Radyoteknoloji Derneği Ailesi olarak Tesekkur Ederiz.