Gururluyuz. Kendi yerimizdeyiz!

Bu gurur bizim, yıllarca vermiş olduğumuz mücadeleler sonrasında Ankara’da Türk Medikal Radyoteknoloji Derneğine ait bir yerimiz oldu, çok mutluyuz ve gururluyuz.
Emeği geçen herkese teşekkür ederiz

Kazanım hakkında Başkan Yardımcısı Nezaket Özgür  ‘Yıllar önce dernek ile tanıştığım tozlu sandalyeli toplantı sonrasında daha iyi yerlere gelmeliyiz. Kendimize ait yerimiz olmalı. düşü bugün gerçekleşti. Tüm Yönetim Kurulunun özverileri ile dernek merkezi olarak kullanılmak üzere taşınmaz mülk aldık. Yönetim Kurulu Üyeliği olarak başlayan dernek maceram Dernek Başkan Yardımcılığı, uzun dönem Dernek Başkanlığı ve yenilere destek amaçlı Başkan Yardımcılığım görevinde sürdürdüm. Hayalin gerçekleşmesinde bana destek olan Başkan Barış Cavlı ve tüm Yönetim Kuruluna; Seyhan Erdem, Nazım Topçu, Aydın Kuran, Mehmet Erkek, Orhan Sarıkaya, Sercan Çetinkaya, Onur Yıldırım ve emeği geçen önceki Yönetim Kurulu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.’ açıklamasını yaptı.

Türk Medikal Radyoteknoloji Derneğinin kendine ait yeni adresi:
Sağlık Mahallesi Tuna Caddesi Halk sokak 16/1 Sıhhiye ANKARA dır. Dernek faaliyetlerinin yürütüleceği adresimiz, Radyoloji teknikerleri için önemli bir kazanımdır.

Türk Medikal Radyoteknoloji Derneği Yönetim Kurulu