15 Temmuz Destanı

Türk Medikal Radyoteknoloji Derneği Milletimizin asil iradesine dayanan demokrasimizi sahiplenme, yaşatma ve geliştirme noktasında; her zaman olduğu gibi tek vücut halinde ve sarsılmaz bir irade ile Devletimizin, Milletimizin ve meşru Cumhuriyet Hükümetimizin yanında yer alacaktır. 15 Temmuz 2016’da yüce milletimize ve devletimize acımasızca saldıran kirli ve sapık eller kırılmış ve tüm dünyaya milli iradeye sahip çıkma azim ve kararlılığımız ülke olarak gösterilmiştir. Darbe girişimini takiben ülkemiz büyük bir travma ve sarsıntı geçirmiştir. Elbette ve tabiatıyla vatandaşlarımız da bu saldırıdan aynı şekilde olumsuz etkilenmiştir. Şükürler olsun ki, milletimizin azmi ve kararlılığı sayesinde kısa bir süre içerisinde bu olumsuzluklar ve badireler atlatılmıştır.

Hiç şüphe yok ki Türkiye Cumhuriyeti, demokrasiye ve Cumhuriyetimizin temel niteliklerine bağlı kalarak; TEK BAYRAK, TEK VATAN, TEK MİLLET VE TEK DEVLET ÜLKÜSÜ ETRAFINDA SIMSIKI KENETLENEREK SONSUZA KADAR VARLIĞINI SÜRDÜRECEKTİR. Ülkemizin geleceğine güveniyor, milletler camiası içerisinde ülkemizin hak ettiği en iyi yere, en kısa sürede ulaşacağına, en büyük gücün Yüce Milletimizin İradesi olduğuna inanıyoruz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Türk Medikal Radyoteknoloji Derneği